Обновлено 20 сентября 2019
Основне меню
Холодні закуски
М’ясне асорті власного виробництва (230/40 г) 
198 грн.
буженина, ковбаса домашня зі свинини, грудинка копчена, подається з соусом тар – тар
Соління (300 г) 
65 грн.
помідор, огірок, капуста
Сало з грінками (100/30 г) 
70 грн.
з часником, гострим перцем і житніми грінками
Грудинка копчена (80/30/35 г) 
105 грн.
зі свинини з соусом тар-тар
Оселедчик з картоплею (100/120 г) 
70 грн.
на маринованій цибулі
Овочева нарізка (300 г) 
75 грн.
огірок, помідор, болгарський перець, зелень
Тартар з язика (180 г) 
135 грн.
з білими грибами і тостами
Тартар з лосося (150 г) 
185 грн.
подається з мікс-салатом та грінками
Закуска «Капрезе» (250 г) 
103 грн.
під соусом бальзамік
1 фото
Карпаччо з лосося (100/30 г) 
180 грн.
з лимонно - устричним соусом і сиром пармезан
1 фото
Карпаччо з телятини (140/50 г) 
125 грн.
з гірчичним соусом
Сирна нарізка (100 г) 
95 грн.
сир гауда
Брускетта з лососем (75 г) 
65 грн./2 шт.
Брускетта з прошутто (60 г) 
75 грн./2 шт.
Брускетта з томатами (60 г) 
45 грн./2 шт.
М’ясна нарізка до пива (75 г) 
95 грн.
бастурма, суджук
Вухо свиняче до пива (125 г) 
55 грн.
Сухарики «Динамо» (100/30 г) 
39 грн.
Салати
Салат «Марін – лоу» (200 г) 
220 грн.
мікс – салат з лососем, грибами шиітаке та рисовою лапшою
Салат «Грецький» (200 г) 
90 грн.
мікс – салат, овочі свіжі, сир фета
Салат «Цезар» з лососем (230 г) 
195 грн.
з часниковими крутонами і сиром пармезам
Салат з креветкою (210 г) 
188 грн.
поєднання мікс-салату з креветкою, овочами та сиром пармезан
Салат «Теплий гужонет» (250 г) 
160 грн.
мікс – салат з устричним соусом, судак, смажений в пивному клярі з соусом тар-тар
1 фото
Салат «Цезар» з куркою (230 г) 
120 грн.
подається з часниковими крутонами і сиром пармезан
Салат курячий по – французки (200 г) 
75 грн.
пекінська капуста,куряче філе, стручкова квасоля під гірчично – майонезним соусом
Салат з руколою і телятиною (200 г) 
170 грн.
під кунжутною заправкою і сиром пармезан
Салат теплий з телятиною (230 г) 
160 грн.
соковита телятина з овочами
Салат з грушею та сиром камамбер (230 г) 
180 грн.
поєднання рукколи, груші, соусу «вінегрет» та камамберу
Гарячі закуски
Деруни зі шкварками (250/20/30 г) 
68 грн.
подаються з сметаною
Деруни з грибами (250/20/30 г) 
65 грн.
подаються з сметаною
Креветка тигрова фламбе з гострим томатним соусом (225/25 г) 
248 грн.
Ковбаска домашня печена (200/60 г) 
165 грн.
подається з хроном
Соте із мідій (200/22 г) 
179 грн.
подаються в ніжному вершковому соусі з хрусткими тостами
Язик на грилі (250 г) 
179 грн.
подається з грибами, під соусом із хрону
Бургер класичний (280/70 г) 
160 грн.
котлета асорті яловичина і свинина, подається з картоплею по-селянськи
Бургер з лососем (280/70 г) 
175 грн.
подається з картоплею по-селянськи
1 фото
Крильця BBQ (260/30 г) 
105 грн.
Сулугуні фрі (150/30 г) 
127 грн.
Цибулеві кільця фрі (70/30 г) 
67 грн.
Шампіньони фрі (150/30 г) 
75 грн.
з часниковим соусом
Перші страви
Суп «Гурман» (300 г) 
110 грн.
вершковий суп із білими грибами, лососем м/с та сухариками
Солянка мясна (300 г) 
85 грн.
Крем-суп з білими грибами (300 г) 
95 грн.
Курячий бульйон (300 г) 
55 грн.
Борщ український з грушею (300/30 г) 
65 грн.
подається з часниковим соусом та сметаною
Паста і Вареники
1 фото
Спагетті «Карбонара» (300г) 
140 грн.
Спагетті «Болоньєз» (250 г) 
125 грн.
Пене з лососем (300 г) 
187 грн.
Вареники з м’ясом (230/30 г) 
78 грн.
Вареники з картоплею (200/110 г) 
65 грн.
Пельмені власного виробництва (200/30 г) 
80 грн.
Блюда з риби
Спинка лосося під соусом «Шампань» (180/80/60 г) 
265 грн.
подається зі смаженими овочами та «вершковим соусом
Дорадо з овочами та м’ятним соусом (200/120/40 г) 
290 грн.
Філе судака під соусом «Мартіні» (140/100/30 г) 
225 грн.
подається з овочево-сирним мілфеєм
Шашлик із сома (150/60 г) 
198 грн.
подається під сирним соусом
Скумбрія-гриль (170/100 г) 
185 грн.
запечена в сулугуні, подається з овочами гриль
Блюда з м’яса
«Рибай Пепер стейк» (230/100/50 г) 
260 грн.
подається з кукурузою – гриль та соусом «Сацибелі»
Медальйони з телятини (180/100/70 г) 
257 грн.
подаються з овочами рататуй та вишневим соусом
Свинина на кості (170/120/60 г) 
220 грн.
подається з печеним болгарським перцем та мексиканською сальсою
Стейк із свинини (150/100/30 г) 
175 грн.
подається з печеною картоплею та соусом «BBQ»
Курочка «Дана блю» (185/120/75 г) 
195 грн.
куряча грудка фарширована лососем, креветками і сиром моцарела, подається з молодою картоплею і сирним соусом
Котлета «по-київськи» з картоплею «пай» (120/90 г) 
120 грн.
Філе качиної грудки під апельсиновим соусом (140/60 г) 
185 грн.
Курочка соковита (160/150/70 г) 
148 грн.
подається з картопляним пюре
Курча-гриль (200/100/50 г) 
195 грн.
подається з запеченими овочами та вершковим соусом
Гарніри
Картопляне пюре (200 г) 
55 грн.
Картопля по - селянськи (200 г) 
55 грн.
запікається до рум’яної шкірки, подається зі смаженою цибулею
Картопля «Фрі» (150 г) 
52 грн.
Рис білий з вершками (200 г) 
60 грн.
Кус – кус (200 г) 
79 грн.
з томатами і базиліком
Шпинат з грибами (200 г) 
75 грн.
1 фото
Овочі гриль (200 г) 
78 грн.
Овочі на пару (200 г) 
72 грн.
Десерти
Лазанья з фруктами (150 г) 
69 грн.
Млинці «Креп-сюзет» (140/40 г) 
63 грн.
з апельсиновим соусом та Куантро
Солодкі млинці з сиром (190/30 г) 
69 грн.
подаються зі сметаною
Французький шоколадний кекс (160 г) 
69 грн.
подається з морозивом
Морозиво (100 г) 
39 грн.
з топінгом на вибір
Фрукти (100 г) 
25 грн.
1 фото
Торт Брауні (150 г) 
85 грн.
Банкетне меню
Холодные закуски
Куриный галантин (45 г) 
18 грн.
C свекольно-пармезановым соусом.
Рулет с копченой утки (45 г) 
40 грн.
C пюре из манго.
Тигровая креветка с соусом «Самурай» (40 г) 
44 грн.
Тигровая креветка (40 г) 
44 грн.
Канапе с селедкой (40 г) 
15 грн.
Канапе с красной икрой (35 г) 
20 грн.
1 фото
Лосось «Гравлакс» с нежным кремом (40 г) 
40 грн.
Филе тунца с соусом «Базилик» (40 г) 
50 грн.
Шпажка с бэби-моцареллой, черри и базиликом (40 г) 
18 грн.
Язык телячий с сыром (45 г) 
18 грн.
С соусом «Тар-тар».
Мини Цезарь на шпажке (45 г) 
20 грн.
Парма с томатами черри (35 г) 
38 грн.
С соусом «Песто».
Мини Брускеты с маринованным ростбифом (45 г) 
34 грн.
Канапе с ветчиной и корнишоном (40 г) 
18 грн.
Канапе с языком (40 г) 
18 грн.
С белым хреном и красным перцем.
Ассорти из овощей (430 г) 
75 грн.
Помидор, огурец, перец болгарский, зелень.
Овощное «Круда» (230/35 г) 
70 грн.
Свежие морковь, сельдерей, огурец, перец болгарский и соус из голубого сыра.
Соления (350 г) 
65 грн.
Капуста, помидор, огурец, чеснок.
Закуска из печеных томатов (160 г) 
60 грн.
С сыром на картофельных кольцах.
«Этаж» из помидоров (220 г) 
85 грн./4 шт.
Баклажан - гриль, помидор, базилик, черри под майонезно - чесночным соусом.
1 фото
Моцарелла с помидорами и базиликом (250 г) 
90 грн.
Под соусом бальзамик.
Ассорти благородных сыров (120/70 г) 
215 грн.
Камамбер, бергадер, Эмменталь и пармезан.Подается с медом, орехами и виноградом.
Ассорти из сыра (180 г) 
75 грн.
Русский, радомер.
Яйца фаршированные грибами и сыром (70 г) 
20 грн./1 шт.
Маслины / Масла (70 г) 
50 грн.
Лимон (100 г) 
20 грн.
Ассорти из мяса «Фирменное» (250/70 г) 
160 грн.
Колбаса домашняя, грудинка печеный, буженина собственногопроизводства, подается с соусом «тар - тар».
Итальянская гастрономия (200 г) 
260 грн.
Парма, салями Милано и Фелино.
Ассорти рулетов (280 г) 
145 грн.
Куриный рулет, рулет из свинины запеченный.
Терин из индейки (200 г) 
130 грн.
Фаршируется белыми грибами.
Язык телячий с сыром (140/70 г) 
120 грн.
Подается с соусом «тар - тар».
Тартар из языка (140/40 г0 
100 грн.
С белыми грибами и тостами.
Сало с ржаными гренками (150 г) 
60 грн.
3 вида сала, подается с чесноком, и острым перцем.
Язык телячий заливной (550 г) 
130 грн.
Холодец (600/50 г) 
110 грн.
Подается с хреном.
Торт печеночный (1000 г) 
220 грн.
Карпаччо из телятины (140/50 г) 
100 грн.
Тартар из телятины (150/30 г) 
120 грн.
Подается с микс-салатом и гренками.
Карпаччо из лосося (130/40 г) 
130 грн.
Тартар из лосося (120/30 г) 
140 грн.
Подается микс-салатом и гренками.
Тартар из тунца (120/30 г) 
220 грн.
Подается микс-салатом и суфле с авокадо.
Ассорти из деликатесных рыб (220 г) 
220 грн.
Лосось гравлакс, масляная х / к.
250 (250 г) 
180 грн.
Скумбрия с / с, лосось, перепелиные яйца с икрой.
Оселедчик с луком (100/80 г) 
60 грн.
Филе сельди (100/230 г) 
75 грн.
Подается с картофелем, морской капустой и синей луком.
Судак фаршированный лососем (2500 г) 
1 800 грн.
Терен из судака (1000 г) 
800 грн.
Фаршируется лососем.
Осетр (2000 г) 
2 400 грн.
Фаршируется белыми грибами.
Икра красная (40/40/70 г) 
130 грн.
Подается на тостах с маслом.
Рыба заливная «По Королевски» (600 г) 
130 грн.
Блины с лососем по-провански (160 г) 
95 грн.
С сырным муссом.
Салаты
Салат «Греческий» (250 г) 
90 грн.
Салат «Цезарь» (260 г) 
85 грн.
Айсберг, куриное филе, черри, чесночные крутоны, пармезан.
Салат «По-французски» (250 г) 
65 грн.
Пекинская капуста, стручковая фасоль, куриное филе.
Салат «Теплый гужонет» (м г) 
130 грн.
Микс листьев салата, судак запеченный в пивном кляре, подается с устричным соусом.
Салат «Языковый» (250 г) 
85 грн.
Язык, помидор, сыр, огурец, яйцо под майонезом.
Салат с ананасом (220 г) 
68 грн.
Куриное филе, ананас, айсберг.
Салат с телятиной (230 г) 
100 грн.
Телятина, айсберг, корнишоны, синяя лук.
Салат «Мясное трио» (260 г) 
70 грн.
Язык, буженина, грудинка, болгарский перец, огурец, яйцо, пекинская капуста.
Салат с рукколой и языком (250 г) 
125 грн.
Подается под медово - майонезной заправкой собственного производства.
Салат с курицей гриль (250 г) 
70 грн.
С пекинской капустой, свежими огурцами и сырным соусом.
Салат с телятиной и кус-кусом (250 г) 
99 грн.
Подается с микс-салатом, овощами и гренками с сырным муссом.
Салат с телятиной горячего копчения (200 г) 
160 грн.
Подается с грушевым конфитюром и помидорами черри.
Салат «Марин - лоу» (230 г) 
140 грн.
Сочетание микс - салата с лососем, грибами шиитаке и рисовой лапшой.
Салат «Коралловый риф» (220 г) 
160 грн.
Ассорти морепродуктов, подается с томатами конфи и микс-салатом.
Картофельный салат с копченой щекой (250 г) 
65 грн.
Подается с корнишонами и сыром фета.
Салат с рукколой и телятиной (200 г) 
110 грн.
С кунжутным заправкой и черри помидорами.
Салат с тунцом (240 г) 
80 грн.
Микс салат, картофель, фасоль спаржевая, паста «Фарфале» и горчичное заправка.
Салат с теплым лососем (210 г) 
140 грн.
Микс салат, апельсиновый соус с сыром Бергадер, томаты.
Салат «Олли» (250 г) 
85 грн.
Оливье с лососем и перепелиными яйцами.
Салат «Оливье» (250 г) 
65 грн.
С куриным филе.
Салат из овощей гриль (220 г) 
85 грн.
С микс-салатом.
Салат с индейкой (220 г) 
85 грн.
Микс-салат, жареное филе индейки, огурец, пармезан.
Миф-бол салат (220 г) 
105 грн.
С микс-салатом и банановым кетчупом.
Ролл-салат в рисовой бумаге (250 г) 
90 грн.
С кус-кусом, лапшой и овощами.
«Шеф-салат» (250 г) 
80 грн.
Ветчина, сыр, огурец, листья салата, яйцо, чиз-соус.
Салат с куриными шариками (250 г) 
85 грн.
Подается на карпаччо из томатов с микс-салатом и сырным соусом.
Салат из филе сома (250 г) 
110 грн.
Микс салат, овощи, гренки.
Горячие закуски
Голубцы (210/50 г) 
65 грн.
Подается со сметаной.
Рулька свиная (1800 г) 
400 грн.
Подается с картофелем по - деревенски.
Молочный поросенок (4000 г) 
1 600 грн.
Домашняя колбаса из печени (200 г) 
100 грн.
Крученики с грибами (200 г) 
75 грн.
Блины с мясом (250/50 г) 
55 грн.
Подается со сметаной.
Блины с курицей и грибами (200 г) 
50 грн.
Блины с грибами и сыром(200 г) 
50 грн.
Итальянские блины «Креспелле» (210/50 г) 
60 грн.
Подаются с соусом «Пармезан».
Голень индейки запеченная (380/50 г) 
180 грн.
Подаются с томатным соусом.
Язык на гриле (250 г) 
160 грн.
Подается с грибами шиитаке, под соусом с хрена.
Куриные столбце на баклажане гриль (150/50 г) 
85 грн.
Подается с розмариновым соусом.
Утка запеченная в медовом соусе (1500/70 г) 
600 грн.
Шампиньоны фри с чесночным соусом (150/50 г) 
60 грн.
1 фото
Мидии жареные (100 г) 
180 грн.
С чесноком и перцем чили.
Лосось в пивном кляре (150/50 г) 
160 грн.
Подается с соусом «тар - тар».
Ассорти морепродуктов (185/50 г) 
260 грн.
Мидии в панцире, креветки тигровые, кальмары под соусом «Вассабико».
Креветки тигровые фламбе (150/50 г) 
280 грн.
С острым томатным соусом.
Киш лорен с грибами и сыром (120 г) 
60 грн.
Киш лорен с луком порей и сыром (120 г) 
60 грн.
Запеченная полента с курицей и пармезаном (150 г) 
85 грн.
Томаты фаршированные сыром и курицей (200 г) 
85 грн.
Основные блюда
Ребра свиные (200 г) 
80 грн.
Отбивные из свинины (200 г) 
70 грн.
Мясо по - французски (200 г) 
80 грн.
Котлеты мясные (200 г) 
50 грн.
Стейк из свинины (200 г) 
130 грн.
Свинина на кости (170/60 г) 
110 грн.
С мексиканской сальсой.
Свиной ошеек гриль (230 г) 
145 грн.
С грибным соусом.
Ролл из телятины с грибами (240 г) 
140 грн.
Стейк из телятины (230/70 г) 
240 грн.
Подается с соусом Джек Дэниелс.
Медальоны из телятины (190/80 г) 
170 грн.
Подается с вишневым соусом.
Филе маринованной индейки (120/80 г) 
85 грн.
С грибным соусом.
Курочка «Сочная» (160/80 г) 
80 грн.
Подается со сливочным соусом.
Венский шницель куриный (200 г) 
75 грн.
Курочка «Дана - блю» (200/70 г) 
135 грн.
Грудка, фаршированная лососем, креветками, моцареллой.Подается под сырным соусом.
Филе утки (150/50 г) 
190 грн.
Подается с соусом из лесных ягод.
Филе тилапии 
135 грн.
Пангасиус под грибами и сыром (200 г) 
80 грн.
Филе красного окуня (200 г) 
130 грн.
Филе окуня в рисовой бумаге (180 г) 
130 грн.
Стейк из судака с соусом «Мартини» (200 г) 
180 грн.
Стейк из сома (150/50 г) 
120 грн.
Филе сибаса с соусом «Верже» (150/50 г) 
260 грн.
Шашлык из сома (180/70 г) 
115 грн.
С сырным соусом.
Лосось в кунжутном соусе (180/35 г) 
240 грн.
Спинка лосося (200/70 г) 
250 грн.
Под соусом «Шардоне».
Радужная форель (220 г) 
160 грн.
Гарниры
Картофельное пюре (200 г) 
35 грн.
Картофельное пюре со сливочным соусом (200 г) 
55 грн.
Из благородного сыра.
Картофель по-селянски (200 г) 
35 грн.
Картофель отварной (200 г) 
35 грн.
С укропом.
Картофель «Фри» (200 г) 
40 грн.
Рис белый со сливками (200 г) 
40 грн.
Рис черно-белый (200 г) 
45 грн.
Кус-кус с томатом и базиликом (200 г) 
50 грн.
1 фото
Овощи гриль (200 г) 
55 грн.
Овощи на пару (200 г) 
50 грн.
Шпинат с грибами (200 г) 
50 грн.
Напитки
Морс из клюквы (1000 г) 
80 грн.
Узвар (1000 г) 
60 грн.
Микс ягодной (1000 г) 
60 грн.
Десерты и фрукты
Штрудель ягодный с яблоками (150 г) 
55 грн.
Торт «Наполеон» (150 г) 
65 грн.
Торт «Медовик» (150 г) 
65 грн.
Блины со сладким сыром (200 г) 
50 грн.
Блины с карамелизированными фруктами (200 г) 
50 грн.
Блины с маком (200 г) 
60 грн.
Мороженое (100 г) 
30 грн.
Фрукты (100 г) 
25 грн.
Пана Кота (120 г) 
85 грн.
Дитяче меню
Салати
Салат з кукурузкою (150 г) 
55 грн.
яйце куряче, огірок свіжий, кукурудза, пекінка, соус «Коктейль»
Салат овочевий (150 г) 
55 грн.
огірок свіжий, помідор, перець болгарський, на вибір: сметана, майонез, масло
Салат Олів'є (150 г) 
55 грн.
Каші
Молочні каші на вибір (180 г) 
35 грн.
гречана, манна, вівсяна
Основні страви
Бургер соковитий (180 г) 
55 грн.
м'ясна котлета, помідор, огірок, сир, лист салату, соус
Міні піца (180 г) 
55 грн.
куряче філе, сір твердий, помідор, соус
Макарошки під сиром (180 г) 
55 грн.
Ніжні курячі тефтелі у вершковому соусі (180 г) 
55 грн.
Куряча відбивна з картопляним пюре або фрі (180 г) 
78 грн.
Десерти
Млинці з сиром солодкі (150 г) 
65 грн.
Млинці «креп-сюзет» з карамелізованними фруктами (150 г) 
70 грн.
Панкейки з карамельним топінгом (150 г) 
89 грн.
Фруктовий салат з морозивом (150 г) 
65 грн.
Запіканка творожна з родзинками (100 г) 
48 грн.
Морозиво пломбір (50 г) 
25 грн.
з топінгом на вибір
Напої
Коктейль молочний (300 г) 
58 грн.
Лимонад (280 г) 
39 грн.
Сік в асортименті (250 г) 
20 грн.
Новий рік 2020
Новорічний корпоратив 
от 600 грн.
Новорічна ніч 2020 
от 800 грн.